top of page

Wie zijn wij? 

 

Volare is gestart in 1996 is hét adres voor zowel de particuliere als zakelijke klant, met betrekking tot borduren en bedrukken van teksten, bedrijfslogo's en zelf ontworpen logo's.

 

 

Hierbij kunt u denken aan bedrijfs- promotie- of commissiekleding, van handdoeken, linnen- en beddengoed tot kraam- of huwelijkskado's. Ook het beletteren en bestickeren van uw bedrijfsauto, motor, scooter of jetski en tevens het leveren van promotiemateriaal behoort tot onze mogelijkheden.

 

Wij hebben ervaring met het borduren en bedrukken van verschillende materialen en kunnen door de beschikking  te hebben over zowel een één- als zeskops- machine leveren van enkele stuks tot grote aantallen.

 

Uw te bedrukken of te borduren materiaal kunnen wij leveren maar u mag ook zelf uw kleding aanleveren. 

 

Wij verzorgen uw artikelen met uiterste zorg en hebben inmiddels duizenden tevreden klanten. Wij geven u graag een indruk van onze mogelijkheden via onze website. Mocht hier het gewenste product of kleur niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op. Samen zoeken wij naar de oplossing om het passende product te leveren.

 

Graag tot ziens,

Claudia de Rooy

Eigenaresse Volare

Claudia de Rooy, actief in computer borduren en bedrukken sinds 1996

bottom of page